Professionele opvang voor uw kind

Kinderopvang 0-4 jaar

waterrijk_website.jpg

Waar u ook woont, SRK is altijd dichtbij. Wij hebben kindercentra in Rijswijk, Den Haag (Ypenburg) en in Delft. Bij veel basisscholen vindt u onze peuterspeelzalen, peuterspeelscholen of voorschool en er zijn kinderdagverblijven in allerlei wijken. Met de postcodezoeker ziet u snel welke kindercentra bij u in de buurt zijn. Klik daarna door naar het kindercentrum van uw keuze voor meer informatie.

Veel te kiezen:

KinderdaOntdekkend spelengverblijf

In een kinderdagverblijf van SRK voelt uw kind zich thuis. Het biedt uw kleintje een veilige en warme omgeving met liefdevolle zorg en aandacht. Wij zijn 52 weken per jaar open op werkdagen van 7.30 tot 18.30 uur. Lees meer over onze kinderdagverblijven.

Kinderdagverblijf op maat

Wilt u een kinderdagverblijf voor uw kleintje, maar kiest u liever zelf hoeveel opvang u nodig heeft. Dan past kinderdagverblijf op maat het beste bij u. U betaalt alleen de afgesproken uren, dagen en weken. Zo kunt u werk en gezin goed combineren en de kinderopvangkosten in de hand houden.

Kinderdagverblijf tijdens schoolweken

Ideaal als u kiest voor een kinderdagverblijf, maar niet de hele dag opvang nodig heeft en ook niet in de schoolvakanties. Dat scheelt uren en dus ook in de kosten. Lees meer over kinderdagverblijf tijdens schoolweken. Met de postcodezoeker vindt u snel bij welk kinderdagverblijf bij u in de buurt dit mogelijk is.

Kinderdagverblijf halve dagen

Ook hier het vertrouwde kinderdagverblijf voor uw kind, maar dan voor halve dagen. Dat scheelt uren en dus ook kosten. Handig als u niet de hele dag werkt en niet in alle (school)vakanties opvang nodig heeft. Bijvoorbeeld als u ook al schoolgaande kinderen heeft. Of als alternatief voor de peuterspeelzaal. Lees meer over kinderdagverblijf halve dagen.

Peuteropvang

 Het is belangrijk dat kinderen al vroeg beginnen met leren en ontdekken. De peuteropvang is hier een goede plek voor. Peuters gaan twee vaste dagdelen per week naar de peuteropvang, altijd tijdens schoolweken. Sommige peuters hebben extra aandacht nodig en mogen daarom in Den Haag twee dagdelen extra komen. Lees meer over peuteropvang.

Peuterspeelschool en peuterspeelzaal

in Rijswijk

Het is belangrijk dat kinderen al vroeg beginnen met leren en ontdekken. De peuterspeelschool of peuterspeelzaal is hier een goede plek voor. Kiest u voor de peuterspeelschool, dan brengt u uw kind drie dagdelen in de week. Voorwaarde is wel dat uw kind alle dagdelen naar de peuterspeelschool gaat én dat u meedoet aan ouderactiviteiten. Op de peuterspeelzaal komt uw kind twee dagdelen per week. Lees meer over de peuterspeelschool en peuterspeelzaal.

Speelstart - voor ouder en kind

Samen met uw kind één ochtend per week andere ouders en hun kinderen ontmoeten en met elkaar spelen. Speelstart is leuk én leerzaam en goed voor de ontwikkeling van uw kind. Voor ouders is er elke keer een interessant onderwerp over opvoeden en opgroeien. Speelstart biedt een extra steuntje in de rug bij de opvoeding van uw kind.

Samenspel - voor ouder en kind

Voor kinderen van 2 tot 2,5 jaar en hun ouder op Ypenburg. Net als bij Speeltstart voor ouder en kind samen. Ook Samenspel biedt dat extra steuntje in de rug bij opvoeden en het is bovendien leuk voor ouder en kind.

 

Ook voor kinderen vanaf 4 jaar

Ook als uw kind straks naar de basisschool gaat, hebben we u en uw kind veel te bieden. Uitdagende buitenschoolse opvang die een thuis naast thuis vormt. Lees meer over opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.