Professionele opvang voor uw kind

Kinderdagverblijf tijdens schoolweken

Ideaal als u kiest voor een kinderdagverblijf voor uw kleintje, maar niet de hele dag opvang nodig heeft. Dat scheelt uren en dus ook in de kosten. Handig als u niet de hele dag werkt en ook in de schoolvakanties geen opvang nodig heeft.

waterrijk_website.jpg

Net als in al onze kinderdagverblijven voelen kinderen zich snel thuis. Uw kind vindt er een veilige en warme omgeving met liefdevolle zorg en aandacht en veel speelkameraadjes. Spelen, slapen, eten, drinken of een activiteit, voor alles is er een moment. Er is volop aandacht voor de ontwikkeling van uw kind, bijvoorbeeld met Uk & Puk. Met de postcodezoeker vindt u snel een kinderdagverblijf bij u in de buurt.

Open tijdens schooldagen onder schooltijd

 

Ideaal als uw werktijden binnen schooltijden vallen

Onder schooltijd kunnen uw kinderen hier terecht. We zijn 40 weken per jaar geopend tijdens schooluren.blauwkapje219.jpg Buiten de schoolvakanties hebben we verder geen verplichte sluitingsweken of -dagen, behalve tijdens officiële feestdagen. De openingstijden (uren en schoolvakanties) zijn gebaseerd op de schooltijden van de basisscholen in de buurt van het kinderdagverblijf. Dit is over het algemeen van 7.30 tot 15.30 en op de woensdag tot 12.30 uur. Alleen bij kindercentrum Carrousel in Rijswijk zijn meer uren mogelijk; op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De exacte openingstijden staan vermeld bij de informatie over de kinderdagverblijven.

Kinderdagverblijf Waterrijk op Ypenburg heeft nog meer keuzemogelijkheden met 'kinderdagverblijf op maat'.