Professionele opvang voor uw kind

Samenspel

Voor ouder en kind op Ypenburg

spelenenleren.jpgSamen met uw kind één ochtend per week andere ouders en hun kinderen ontmoeten en met elkaar spelen. Dit onder de deskundige begeleiding van pedagogisch medewerkers. Dat kan op Ypenburg bij de voorschool. Samenspel is leuk én leerzaam en goed voor de ontwikkeling van uw kind. Behalve activiteiten samen met de kinderen is er voor ouders elke keer ook een interessant onderwerp over opvoeden en opgroeien. U leert van de pedagogisch medewerkers en ook van elkaar. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is regelmatig aanwezig. Samenspel biedt een extra steuntje in de rug bij de opvoeding van uw kind.

SRK biedt Samenspel aan bij de voorscholen op Ypenburg. Klik voor meer informatie door naar ‘voorschool’.

Voor ouder én kind (2 tot 2,5 jaar oud)

Samenspel is alleen voor kinderen met een indicatie van het consultatiebureau (doelgroepkinderen). Samenspel doet u als ouder samen met uw kind. U doet dus zelf actief mee en komt zo meer te weten over het spelen en leren van uw kind. Alleen tijdens het bespreken van de onderwerpen over opvoeden en opgroeien zitten de ouders apart.

Openingstijden en dagen

Samenspel is één ochtend per week:

  •  woensdag van 9.00 tot 11.00 uur in voorschool LEUK Vliegende Vis (Ypenburg, Den Haag).

Aanmelden

Samenspel is alleen bedoeld voor doelgroepkinderen en hun ouders. Daarom loopt de aanmelding uitsluitend via het consultatiebureau. U kunt u dus niet zelf aanmelden. Daarom vindt u op onze website ook geen inschrijfformulier.

Kosten Samenspel

Deelname aan Samenspel is gratis, maar niet vrijblijvend. Als u en uw kind drie keer zonder geldige reden of afmelding afwezig zijn, eindigt uw deelname.

 

Straks ook naar de voorschool

Samenspel is een goede voorbereiding op de voorschool. Samenspel kinderen zijn automatisch ingeschreven voor de voorschool. De voorschool begint vanaf 2,5 jaar en duurt tot uw kind naar de basisschool gaat.