Professionele opvang voor uw kind

Kinderopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Als uw kind naar de basisschool gaat, staat SRK nog steeds klaar om uw kind op te vangen. Vóór en na schooltijd, in de schoolvakanties en zelfs als de school ADV- of een studiedag heeft. U vindt ons altijd dichtbij en vaak ook in de basisschool van uw kind. SRK heeft kindercentra verspreid over Rijswijk, Den Haag/Ypenburg en ook in Delft. Met de postcodezoeker vindt u snel een kindercentrum bij u in de buurt of bij de basisschool van uw kind. Klik daarna door naar het kindercentrum van uw keuze voor meer informatie.

bso

Buitenschoolse opvangLekker buitenspelen

 

Een omgeving met volop speelkameraadjes en uitdagende, leuke en ontspannende activiteiten. Op schooldagen na schooltijd en - naar keuze - in de schoolvakanties de hele dag.  U vindt de buitenschoolse opvang dichtbij of zelfs in de basisschool. U kunt kiezen uit drie BSO pakketten. Lees meer over buitenschoolse opvang bij SRK.

Voorschoolse opvang

De schooldag rustig beginnen met een lekker en gezond ontbijt en nog even spelen voor de les begint. Dat kan met de voorschoolse opvang van SRK. U vindt de voorschoolse opvang dichtbij of in de basisschool. Lees meer over voorschoolse opvang bij SRK.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties vermaakt uw kind zich prima bij SRK met andere kinderen en elke dag een activiteit binnen of buiten de deur. Een creatieve activiteit, karaoke, een speurtocht in het bos, een strandwandeling, zwemmen of een museumbezoek. U kunt de dagen per schoolvakantie aanvragen. Lees meer over vakantieopvang bij SRK.

Schoolvrije dagen

Als leerkrachten bijvoorbeeld een ADV- of studiedag hebben, bieden onze BSO’s extra opvang. U kiest zelf of u daar gebruik van maakt. Op schoolvrije dagen krijgen de kinderen die tussen half acht en acht uur binnenkomen een ontbijt. Lees meer over opvang op schoolvrije dagen.

Plusuren

Op een aantal basisscholen hebben leerlingen van de onderbouw soms een extra middag vrij. Dan zijn plusuren een uitkomst. Plusuren overbruggen de tijd tot de buitenschoolse opvang open gaat of tot het moment waarop u uw oudere kinderen van school ophaalt. Lees meer over plusuren.

Overblijf

Op sommige scholen blijven de kinderen tijdens de lunchpauze op school terwijl ouders of andere vrijwilligers toezicht houden. SRK coördineert de overblijf op een aantal basisscholen en begeleidt de overblijfouders. Lees meer over overblijven.