Professionele opvang voor uw kind

Overblijf

Overblijven op school is leuk voor de kinderen en handig voor de ouders. Kinderen eten hun boterham onder begeleiding van overblijfkrachten en hebben daarna ruim de tijd om nog iets leuks te doen. SRK ondersteunt basisscholen met een professionele coördinatie en begeleiding van de overblijf.

Regelwerk uit handen geven

De boterhammen zijn op, nu nog even voetballenVoor een school betekent de organisatie van de overblijf veel geregel. De tussenschoolse coördinator (TSO) van SRK is een professionele kracht die de school dit werk uit handen neemt. Op iedere basisschool is de overblijf nét een beetje anders geregeld, en daar spelen de coördinatoren van SRK op in met maatwerk in de dienstverlening.

Aanspreekpunt

De TSO-coördinator van SRK is het aanspreekpunt voor zowel school, ouders als overblijfkrachten. Zo stuurt de coördinator de overblijfouders aan, geeft pedagogische adviezen, coördineert de activiteiten tijdens de overblijf en maakt de roosters.

Trainingen voor overblijfouders

Voor uw overblijfouders verzorgt SRK verschillende trainingen, zoals de basistraining overblijfouder en de training omgaan met kwetsbare kinderen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de coördinatie van de overblijf op uw basisschool, neem dan contact met ons op. Bel met telefoonnummer 070-7920100 en vraag naar Annelies Verduin.