Professionele opvang voor uw kind

Vakantieopvang

Ook in de schoolvakanties vermaakt uw kind zich prima bij SRK. Genoeg andere kinderen om mee te spelen en elke dag een activiteit binnen of buiten de deur. Knutselen, schilderen of karaoke bijvoorbeeld, maar ook een speurtocht in het bos, een strandwandeling, zwemmen of museumbezoek.

4_20kids_20jumping.jpg

Vakantieprogramma

Nu lekker spelen en straks gaan we picknickenAls we op stap zijn, nemen we de middagboterhammen gewoon mee. Anders lunchen we op de BSO. Soms komen kinderen van verschillende BSO’s bij elkaar voor een speciaal programma, bijvoorbeeld tijdens de LEUK Ypenburg zeskamp of de LEUK survivaldag.

Openingstijden

Vakantieopvang is beschikbaar in de schoolvakanties van 7.30 tot 18.30 uur. 

Ook als de school een extra dag is gesloten, kunt u bij ons terecht. We noemen dit schoolvrije dagen. De kinderen die er al om half acht zijn, starten de dag met een gezellig ontbijt. Vóór elke schoolvakantie vraagt u de dagen aan waarop u opvang wenst.

Altijd dichtbij

U vindt ons altijd dichtbij. SRK heeft kindercentra verspreid over Rijswijk, Ypenburg (Den Haag) en een aantal in Delft. Met de postcodezoeker vindt u snel een buitenschoolse opvang met vakantieopvang bij u in de buurt. Klik daarna door naar het kindercentrum van uw keuze voor meer informatie.

beestjes jacht