Professionele opvang voor uw kind

Voorschoolse opvang

Gezond ontbijtDe schooldag rustig beginnen met een lekker en gezond ontbijt. Dat kan bij de voorschoolse opvang van SRK. Daarna is er nog even tijd voor ontspanning: een spelletje, wat lezen of ravotten. Voordat de les begint, lopen we met de kinderen naar de klas, grotere kinderen mogen dat soms zelfstandig. U vindt de voorschoolse opvang dicht bij of in de basisschool.

 

Praktische informatie

Nog even lekker lezen en straks naar schoolOp verschillende basisscholen die met ons samenwerken is voorschoolse opvang mogelijk. De voorschoolse opvang vindt u meestal op dezelfde plek als de buitenschoolse opvang. Het aantal opvanguren verschilt per school en is afhankelijk van het tijdstip waarop de basisschool begint. Per school maken we afspraken over hoe de kinderen vanaf de voorschoolse opvang naar de lessen gaan. Voorschoolse opvang is er op alle schooldagen (40 weken per schooljaar) van 7.30 uur tot de schooldag begint.

U kunt voorschoolse opvang combineren met buitenschoolse opvang of gebruikmaken van extra opvang tijdens schoolvrije dagen en plusuren (=uren dat de onderbouw eerder vrij heeft dan de bovenbouw).