Professionele opvang voor uw kind

LEUK op de buitenschoolse opvang

logo_leuk.jpgLEUK is het op Ypenburg en wij maken het voor kinderen nog net iets leuker! Dat doen wij met een speciaal activiteitenprogramma op onze BSO’s. LEUK Luchtkasteel, LEUK In de Wolken, LEUK Fontein, LEUK Combisport en LEUK Wings organiseren samen workshops en activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar onder de naam 'LEUK Ypenburg’.

Activiteiten en workshops

Regelmatig verschijnt de activiteitengids ‘LEUK Ypenburg’. Want na iedere schoolvakantie starten weer nieuwe workshops. Zo hebben de kinderen al kennisgemaakt met theater en sporten als hockey, tennis en voetbal. Ook onze ateliers worden goed benut voor workshops als hip handwerken, action painting en fotografie. Uitgangspunt is dat kinderen plezier hebben. De kinderen kiezen zelf aan welke workshop ze willen meedoen. 

Zwemles onder BSO-tijd

Zit uw kind niet op de BSO waar de workshop plaatsvindt? Geen probleem! Wij halen en brengen uw kind van en naar zijn/haar BSO. Dat geldt trouwens ook voor zwemles. Onder BSO tijd kan uw kind de ABC zwemdiploma's en de zwemvaardigheidsdiploma's halen. Voor zwemles werken we samen met de Hofspetters.

Aan de workshops zijn geen extra kosten verbonden. Voor zwemles betaalt u het lesgeld zelf.

Informatie

Klik hiernaast op het logo van de BSO voor meer informatie.

Tijdens de zomervakantie 2015 organiseerde LEUK Ypenburg bijvoorbeeld een uitdagende zeskamp  voor kinderen van 7 jaar en ouder en hadden ze een groot huttenbouwfeest!

 

Aanbod

Ik zoek opvang

Kinderopvang dicht bij huis, werk of school.

Alle kindercentra

Contact:  leuk@kinderopvang-plein.nl

ypenburg_leuk_horizontaal.jpg

Klik op het logo van de BSO voor meer informatie:

logo LEUK Combisport

 

Logo LEUK Fontein

 

logo LEUK In de Wolken

 

logo LEUK Luchtkasteel

 

Logo LEUK Wings