Professionele opvang voor uw kind

Hoe kan ik inschrijven?

Wilt u uw kind inschrijven voor kinderopvang van SRK? Kies de manier die u prettig vindt:

Ook als u nog geen keuze heeft gemaakt voor een kindercentrum, bijvoorbeeld omdat u nog niet weet naar welke basisschool uw kind gaat, is uw inschrijving van harte welkom.

Zodra uw inschrijving binnen is, ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Zo mogelijk krijgt uw kind direct een plaats. Op dat moment beslist u pas of u daadwerkelijk van ons aanbod gebruik maakt. Inschrijven is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Wilt u iets aan uw inschrijving veranderen? Dat kan altijd. Bel daarvoor rechtstreeks met de afdeling Plaatsingen, telefoonnummer 070 - 7920103.

Kom gerust langs voor een rondleidingVrijblijvend een rondleiding

Wilt u eerst de sfeer proeven op een kindercentrum? Maak dan een afspraak met het kindercentrum van uw keuze. Onze medewerkers leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen. Met de postcodezoeker vindt u snel een kindercentrum bij u in de buurt.

Keuzehulp kiezen kindercentrum

Vindt u het lastig waarop u bij de rondleiding moet letten? De website van ouderorganisatie Boink geeft informatie. Bovendien vindt u hier een aantal handige checklists.

 

Vakantie-opvang en schoolvrije dagen

Voor vakantie-opvang en schoolvrije dagen schrijft u apart in. U kiest zelf de dagen die u nodig heeft. Bent u al klant? Dan ontvangt u aan het begin van elk schooljaar automatisch bericht over de mogelijkheden in het nieuwe schooljaar.

  • U schrijft in principe per schooljaar in, maar tussentijds dagen aanvragen is ook altijd mogelijk.
  • Gaat uw kind al naar onze buitenschoolse opvang? Dan zijn de vakantiedagen op de vaste opvangdagen inbegrepen. U kunt wel extra dagen reserveren. 

Een extra dag opvang

Wilt u voortaan een vaste extra dag opvang voor uw kind? Dat kan altijd. Bel voor de uitbreiding van uw contract met de afdeling Plaatsingen, telefoonnummer 070-7920103. U kunt dit ook doen met het wijzigingsformulier.

Heeft u incidenteel een extra dag nodig? Dat kunt u rechtstreeks met de pedagogisch medewerkers van uw kindercentrum afspreken.

Meer weten

Heeft u nog vragen of weet u niet welk kindercentrum bij u en uw kind past? De medewerkers van onze afdeling Plaatsingen vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel daarvoor met telefoonnummer 070-7920103.

Inschrijven

Ik zoek opvang

Kinderopvang dicht bij huis, werk of school.

Alle kindercentra

Inschrijven

Direct inschrijven voor een plek op een van onze kindercentra kan natuurlijk ook!

Direct inschrijven

Bezoekadres

Martin Campslaan 3
2286 SB  Rijswijk

Postadres

Postbus 593
2280 AN  Rijswijk

Voor al uw vragen

afdeling plaatsingen

telefoon: 070-7920103

e-mail: plaatsingen@kinderopvang-plein.nl