Professionele opvang voor uw kind

Bij ONS

  • Annemarie Nederpel
  • Beetslaan 97
  • 2281 TH Rijswijk
  • 070 - 792 04 56
  • www.bijonssrk.nl
Rondleiding aanvragen Direct inschrijven
Bekijk vergelijkbare kindercentra:
Ons aanbod:
buitenschoolse opvang vakantieopvang peuterspeelzaal Rijswijk voorschoolse opvang

Bij ONS:

Koken, toneel, chillen: kies maar uit!

Onze enorme leefkeuken is een spetterend centrum van kookactiviteiten. Regelmatig zijn we er aan het werk. We lezen eerst het recept, dan zetten we de ingrediënten klaar en kokkerellen maar. Reken maar dat het geregeld heerlijk ruikt Bij ONS!

Heb je geen zin om te koken, dan kies je misschien liever voor theater. We hebben een echt podium met coulissen, theatergordijnen en een heuse artiestenkleedkamer. En natuurlijk verkleedkleren, verlichte showspiegels en grime. Spotlights aan, publiek in de zaal, de show kan beginnen.

Oudere kinderen hebben soms zin om zich even af te zonderen en met vrienden te chillen. Ook dat kan, op de chillzolder. Even kletsen met elkaar, een boek lezen of een spelletje spelen. 

Lees verder
Aangesloten basisscholen: Nicolaas Beets, SBO Merlijn
Na schooltijd toveren we de aula van de Nicolaas Beetsschool om tot een uitdagende ruimte. Er is voor iedereen iets leuks te doen. Kookworkshops, toneel en dans, chillen of creatief bezig zijn. Vanaf het moment dat je binnen komt, zorgen we ervoor dat je je welkom voelt. Onze pedagogisch medewerkers maken van een dag op de BSO een spannende en vooral leuke ervaring.
Annemarie Nederpel
Annemarie Nederpel
Vestigingsmanager