Professionele opvang voor uw kind

Bij ONS:

Koken, toneel, chillen: kies maar uit!

Onze enorme leefkeuken is een spetterend centrum van kookactiviteiten. Regelmatig zijn we er aan het werk. We lezen eerst het recept, dan zetten we de ingrediënten klaar en kokkerellen maar. Reken maar dat het geregeld heerlijk ruikt Bij ONS! Heb je geen zin om te koken, dan kies je misschien liever voor theater. We hebben een echt podium met coulissen, theatergordijnen en een heuse artiestenkleedkamer. En natuurlijk verkleedkleren, verlichte showspiegels en grime. Spotlights aan, publiek in de zaal, de show kan beginnen. Oudere kinderen hebben soms zin om zich even af te zonderen en met vrienden te chillen. Ook dat kan, op de chillzolder. Even kletsen met elkaar, een boek lezen of een spelletje spelen. 

Veel ruimte en mogelijkheden

Onze aula is wel 160 vierkante meter. Door de flexibele wand kunnen we die ruimte aanpassen aan wat de kinderen nodig hebben. Als we iets willen doen met alle kinderen samen, klappen we hem open en op andere momenten gaat hij gedeeltelijk dicht. Als er na een lange schooldag rust nodig is, sluiten we de wand. Dan speelt iedereen in zijn eigen groep.

Peuterspeelzaal: spelenderwijs leren

Voor peuters is spelen leren. Als je weet hoe het voelt om van een glijbaan te roetsjen, leer je wat over zwaartekracht. We doen vaak spelletjes en knutselen of bakken bijvoorbeeld koekjes. Spelenderwijs leren de peuters tijdens de activiteiten heel veel.

Samen met de school

Waar je ook van houdt of waar je ook zin in hebt, Bij ONS draait het om plezier en uitdaging. En wat belangrijk is, kinderen kiezen en praten mee. En we luisteren goed! We zitten in de Nicolaas Beetsschool en werken prima samen met het onderwijsteam. We praten elkaar regelmatig bij en organiseren af en toe activiteiten samen. Een vertrouwd en veilig gevoel voor ouders en kinderen: onderwijs en kinderopvang in hetzelfde gebouw.

Voorschoolse opvang

Samen ontdekken Bij ONSVoor kinderen die al vóór schooltijd bij ons komen, verzorgen we een lekker ontbijt. Zo begint de dag goed. Het ene kind wil graag nog even met een boek in een rustig hoekje zitten, het andere wil nog even vrij spelen of een spelletje of knutselwerkje doen. Dat kan allemaal. Uiteraard brengen we uw kind naar de klas.

Openingstijden

buitenschoolse opvang 

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
15.00-18.30 uur en woensdag 12.30-18.30 uur.
In schoolvakanties 7.30-18.30 uur.

peuterspeelzaal

met ingang van januari 2019
tijdens schoolweken
groep 1:
maandag en donderdag 8.45-11.45 uur.

groep 2:
dinsdag en vrijdag 8.45-11.45 uur.

 

  • Annemarie Nederpel
  • Beetslaan 97
  • Cromvliet
  • 2281 TH Rijswijk
  • 070 - 792 04 56
  • www.bijonssrk.nl

Ons aanbod

buitenschoolse opvang vakantieopvang peuterspeelzaal Rijswijk voorschoolse opvang
Direct inschrijven