Professionele opvang voor uw kind

Wethouder slaat eerste paal Kindercampus Rembrandtkwartier

11 jul 2018

Maandag 9 juli sloeg Wethouder Armand van de Laar de eerste paal in de grond aan de Wijnandt van Elststraat van de Kindercampus Rembrandtkwartier. Hiermee ging de bouw officieel van start.

Voorgeschiedenis

In 2015 brandde het vorige scholencomplex af. Hierin zaten drie basisscholen waarmee Stichting Rijswijkse Kinderopvang samenwerkt: Daltonbasisschool ’t Prisma, de Godfried Bomansschool en de J.H. Snijdersschool. Na de zomervakantie van 2019 kunnen de kinderen van deze scholen naar hun nieuwe school in het Rembrandtkwartier. Dat is naast de kinderopvang van Boemerang en Carrousel.

Optimale leeromstandigheden

Er verrijst een energie- en onderhoudsarm schoolgebouw voor de drie basisscholen. Met ruimte om elk hun eigen pedagogische onderwijsvisie te implementeren. Het groene dak bestaat uit zonnecellen. Warmte- en koudeopslag zorgen altijd voor optimale leeromstandigheden in het gebouw.

rembrandtkwartier.jpg

 Wij zijn blij dat de kinderen uit het Rembrandtkwartier straks weer allemaal terecht kunnen op de oude locatie. Met onderwijs en kinderopvang op één en dezelfde campus.  

Samen kijken we uit naar ene levendige, groene toekomst in het Rembrandtkwartier!


  • Astrid Groenewegen
  • Huis te Landelaan 1
  • 2283 SB Rijswijk
  • 070 - 792 04 40
  • www.blauwkapjesrk.nl

Ons aanbod

kinderdagverblijf kinderdagverblijf halve dagen
Direct inschrijven