Professionele opvang voor uw kind

Boemerang

  • Yvonne Floris
  • Willem van Rijswijckstraat 7a
  • 2282 HA Rijswijk
  • 070 79 20 150
  • www.boemerangsrk.nl
Rondleiding aanvragen Direct inschrijven
Bekijk vergelijkbare kindercentra:
Ons aanbod:
buitenschoolse opvang vakantieopvang voorschoolse opvang peuterspeelschool Rijswijk

Boemerang:

Ontdekken en groeien in het Rembrandtkwartier

Het is actie voor de kinderen op onze buitenschoolse opvang. Elke week zijn er leuke thema-workshops, bijvoorbeeld in de werkplaats bouw & techniek, ons kunstatelier of het Boemerang theater. Een beroemde DJ worden? Kom dan maar oefenen op onze DJ spot! In de multimedia ruimte kunnen kinderen huiswerk maken. Als het nodig is, helpen we ze handje. Chillen doen we natuurlijk ook. Dat kan in de twee ‘prikkelvrije’ chillruimtes; de jongste en oudste kinderen hebben een eigen plekje. Ook de peuterspeelschool vindt u bij Boemerang.

Lees verder
Aangesloten basisscholen: 't Prisma, Godfried Bomans, J.H. Snijders, Kronenburgh (Broekslootkade), Kronenburgh (Fockstraat)
Uit school barst het van de gezelligheid in onze woonkeuken. Net als thuis rond de keukentafel met een kopje thee en een biscuitje. Wat heb jij vandaag op school gedaan en wat zijn jullie van plan?’’ Dit is ook de plek waar we met elkaar eten en we zelf kunnen koken. Wordt het hierna eerst huiswerk, een van de workshops of heb je zelf al plannen voor vanmiddag?
Carin Weissenberg
Carin Weissenberg
Locatiehoofd