Professionele opvang voor uw kind

Buitenboord

  • Jasper of Thomas
  • Jaagpad 3
  • 2288AB Rijswijk
  • 06-11678563
  • www.buitenboordsrk.nl
Rondleiding aanvragen Direct inschrijven
Bekijk vergelijkbare kindercentra:
Ons aanbod:
buitenschoolse opvang

Buitenboord:

Op avontuur in de natuur

Buitenboord is een avontuurlijke buitenschoolse opvang in het groen voor stoere en actieve kinderen vanaf 8 jaar die graag buiten zijn! Onze BSO is gespecialiseerd in buitenactiviteiten en survival. Onder leiding van onze avonturiers Jasper en Thomas wordt elke dag een belevenis. Zij weten uit eigen ervaring hoe een avontuurlijke dag eruit ziet en wat er buiten allemaal te beleven valt. Het is hun passie om dit met de kinderen van onze BSO te delen. Buitenboord ligt op een bijzondere plek in de natuur: in het clubgebouw van de waterscouts Dorus Rijkers langs de Vliet en aan de rand van het natuurpark Elsenburgerbos. De ideale plek om in de natuur op ontdekkingsreis te gaan. 

Lees verder
Aangesloten basisscholen: 't Prisma, Godfried Bomans, J.H. Snijders, Kronenburgh (Broekslootkade), Nicolaas Beets, Prins Maurits
Ga mee op avontuur in de natuur met Thomas en Jasper. Thomas is zelf graag lekker buiten in de natuur en actief bezig. Spelen mag van hem letterlijk en figuurlijk meer de ruimte krijgen. Buitenspelen, klimmen, klauteren en grenzen verkennen. Jasper vindt het erg gaaf om vlotten te bouwen, hutten te maken en een vuurtje te stoken. Dat kan allemaal bij BSO Buitenboord onder leiding van Thomas en Jasper.
Jasper en Thomas
Jasper en Thomas
avonturiers bij Buitenboord