Professionele opvang voor uw kind

DoReMi

  • Diana de Graaf
  • Admiraal Helfrichsingel 20
  • 2287 BS Rijswijk
  • 070-7920172
  • www.doremisrk.nl
Rondleiding aanvragen Direct inschrijven
Bekijk vergelijkbare kindercentra:
Ons aanbod:
buitenschoolse opvang vakantieopvang peuterspeelschool Rijswijk speelstart voorschoolse opvang

DoReMi:

Voel het RITME

Ruimte, Individuele aandacht, Thema’s, Medewerking en Educatief werken vormen samen het woord RITME: het uitgangspunt van kindercentrum DoReMi. Dat ziet u ook terug in de maandelijkse thema’s die we weer vertalen in de knutselactiviteiten, spelletjes en kookworkshops. De kinderen zien op het dagschema precies wat er op het programma staat en wat ze kunnen verwachten. Dat geeft structuur en houvast.

Ons kindercentrum is onderdeel van de brede school Muziekbuurt. Samen bieden we kinderen  een veilige, maar ook uitdagende speel- en leeromgeving.

Voor kinderen van 1,5 jaar en hun ouders is er bovendien Speelstart. Speelstart is leuk én leerzaam en goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Lees verder
Aangesloten basisscholen: De Akker, de Melodie, De Voorde
Niks hoeft, maar alles kan. Buitenschoolse opvang is vrije tijd en kinderen kiezen zelf hoe ze die invullen. Wij dagen ze uit om binnen een veilige omgeving ook nieuwe dingen te ontdekken. We hebben daarom een groot aanbod aan activiteiten waarmee kinderen zich kunnen ontwikkelen. En daarnaast is er altijd voldoende ruimte voor vrij spel.
Iris
Iris
pedagogisch medewerker