Professionele opvang voor uw kind

Eglantier

  • Jolanda de Man
  • Ina-Boudier Bakkerstraat 2 en Roland Holstlaan 917-919
  • 2624 NX Delft
  • 06-29409623
  • www.kinderopvangeglantier.nl
Rondleiding aanvragen Direct inschrijven
Bekijk vergelijkbare kindercentra:
Ons aanbod:
buitenschoolse opvang kinderdagverblijf schoolvrije dagen vakantieopvang voorschoolse opvang peuteropvang Delft

Eglantier:

Wij de Wereld in!

Kleinschalig kinderdagverblijf, peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang. U vindt dit allemaal binnen IKC De Eglantier Voorhof; dé plek voor onderwijs, kinderopvang, opvoeding en ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 12 jaar. In het integraal kindcentrum vormen wij een netwerk rondom het kind. Ons gezamenlijk aanbod is erop gericht dat kinderen zich naast de leerstof allerlei persoonlijke vaardigheden eigen maken, die als wereldburger belangrijk zijn. Het kinderdagverblijf opent op 5 februari a.s. Het is een plek waar kinderen komen om te spelen, leren, zich te ontwikkelen en te ontmoeten. Engels is hier de tweede taal. De peuteropvang heeft twee groepen voor peuters vanaf 2 jaar.

Kom nu langs voor een rondleiding op het kinderdagverblijf en krijg deze leuke memory box cadeau! (zo lang de voorraad strekt)

Lees verder
Aangesloten basisscholen: de Eglantier Voorhof
Direct uw vakantie doorgeven
Met het kinderdagverblijf is het aanbod binnen het IKC compleet. We staan te popelen. Maar nog even geduld. Er wordt nog druk verbouwd. We gaan in februari open. Aanmelden kan nu al. Het wordt een kleinschalig kinderdagverblijf met Engels als tweede taal. Dat zal veel ouders vast aanspreken!
Jolanda
Jolanda
locatiehoofd