Professionele opvang voor uw kind

Peuteropvang Eglantier

 

Het is belangrijk dat kinderen al vroeg beginnen met leren en ontdekken. De peuteropvang is hier een goede plek voor. Onze peuteropvang werkt met twee gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Peuteropvang is er op schooldagen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Uw kind komt twee keer per week en altijd op vaste dagdelen. 

samenspel.jpg

 

Op de peuteropvang leert uw kind vaardigheden als samenwerken met andere kinderen, op je beurt wachten en eerlijk delen. Ook leert een kind kleine opdrachten uitvoeren en dat er regels zijn. Deze sociale vaardigheden komen goed van pas als uw kind met vier jaar naar de basisschool gaat. Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat uw kind plezier heeft!

Kosten

Vanaf 1 januari 2018 heeft u recht op een tegemoetkoming van de kosten van peuteropvang. De Belastingdienst betaalt een deel en u betaalt zelf een deel. Hoeveel u zelf betaalt, hangt af van uw inkomen en of u voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komt. 

Heeft u recht op kinderopvangtoeslag? Dan betaalt de Belastingdienst mee. De Belastingdienst bepaalt de hoogte van uw toeslag. U vraagt deze zelf aan bij de Belastingdienst.  

Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Als u niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, betaalt u een inkomensafhankelijke bijdrage. 

Kijk bij tarieven.

Antwoord op uw vragen over peuteropvang

Is het u niet duidelijk onder welke regeling u valt? Of heeft u een andere vraag? Bel dan gerust met de medewerkers van onze afdeling Plaatsingen, telefoon: 070-7920103.

Openingstijden

peuteropvang 2-4 jaar

tijdens schoolweken

groep 1:
maandag 8.45-11.45 en donderdag 8.45-11.45 uur

groep 2:
dinsdag 8.45-11.45 en vrijdag  8.45-11.45 uur.

Op beide ochtenden is er vanaf 8.30 uur spelinloop.

Rekentool
  • Jolanda de Man
  • Ina-Boudier Bakkerstraat 2 en Roland Holstlaan 917-919
  • Voorhof
  • 2624 NX Delft
  • 06-29409623
  • www.kinderopvangeglantier.nl

Ons aanbod

buitenschoolse opvang schoolvrije dagen vakantieopvang voorschoolse opvang kinderdagverblijf peuteropvang Delft
Direct inschrijven