Professionele opvang voor uw kind

IKC De Eglantier Delft

  • Eveline van Waas
  • Ina-Boudier Bakkerstraat 2 en Roland Holstlaan 917-919
  • 2624 NX Delft
  • 06-58022431
  • www.kinderopvangeglantier.nl
Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

IKC De Eglantier Delft:

Wij de Wereld in!

Kleinschalig kinderdagverblijf, peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang. U vindt dit allemaal binnen IKC De Eglantier Delft; dé plek voor onderwijs, kinderopvang, opvoeding en ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 12 jaar. In het integraal kindcentrum vormen wij een netwerk rondom het kind. Ons gezamenlijk aanbod is erop gericht dat kinderen zich naast de leerstof allerlei persoonlijke vaardigheden eigen maken, die als wereldburger belangrijk zijn. Het is een plek waar kinderen komen om te spelen, leren, zich te ontwikkelen en te ontmoeten. Engels is hier de tweede taal. De peuteropvang heeft twee groepen voor peuters vanaf 2 jaar.

Kom nu langs voor een rondleiding op het kinderdagverblijf en krijg deze leuke memory box cadeau! (zo lang de voorraad strekt)

 

Lees verder
Met het kinderdagverblijf is het aanbod binnen het IKC compleet. Het is een kleinschalig en ruim opgezet kinderdagverblijf met Engels als tweede taal. Kinderen leren hier al spelenderwijs Engels met Benny’s Playground. Rondom is er buiten volop speelruimte. Dat zal veel ouders vast aanspreken!
Eveline van Waas
Eveline van Waas
Pedagogisch leidinggevende