Professionele opvang voor uw kind

Activiteiten week 39

29 sep 2017

Deze week sluiten we ons Dierenthema af met kriebelbeestjes: insecten... Super interessant want er zijn zoveel soorten, maten en kleuren. Sommigen heel mooi, anderen enorm spannend!!

Maandag 

4-7 jaar;  Insecten! Reuze interessante diertjes! Zoveel soorten en maten, we gaan er een aantal opzoeken en bekijken in boeke en op internet. We spelen een memory spel, gemaakt door de 8 plussers uit onze bso groep!

8-12 jaar; Hoe zit het met jouw kennis over de insecten? Hoeveel ken jij er? We maken een memory spel in het thema insecten en als deze af is spelen we  dit gezelschapsspel met de hele groep!Dinsdag

Dinsdag

4-7 jaar; We hebben vandaag iets magisch! Tover met ons mee en zie hoe de spinnen langzaam tot leven te komen!

8-12 jaar; Hocus spocus jij tovert vandaag je eigen spin! Laat jij de spinnen tot leven komen!?

Donderdag

Kom je de hele dag of maar een paar uurtjes; het wordt superleuk vandaag! 

4-7 jaar;  Vandaag gaan we op pad met een vergrootglas en een insectendoosje zijn we echte onderzoekers! Op het schoolplein, maar ook daarbuiten gaan we op zoek naar insecten. Op de grond, in de boom, in de struiken, waar zitten ze allemaal!? We maken bij de lunch onze eigen insectenbroodjes van echt brood!

8-12 jaar; Zoek jij de kleinste en mooiste insecten op het schoolplein! Of ben je er de hele dag, ga dan met ons mee de wijk in om insecten te spotten!! Ga aan de slag met een vergrootglas en een insectendoosje en we zijn benieuwd wat jij allemaal voor moois vindt! Maak je eigen spinnenbrood of kevertjeskoek tijdens de lunch.

Vrijdag 

4-12 jaar; Vandaag doen we een gezamenlijke activiteit. Wist je dat er in sommige landen ook insecten op de menukaart staan? Ben jij een echte held en proef jij mee?

 

  • Eveline van Waas
  • Ina-Boudier Bakkerstraat 2 en Roland Holstlaan 917-919
  • Voorhof
  • 2624 NX Delft
  • 06-58022431
  • www.kinderopvangeglantier.nl

Ons aanbod

buitenschoolse opvang schoolvrije dagen vakantieopvang voorschoolse opvang kinderdagverblijf peuteropvang Delft
Direct inschrijven