Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

21 sep 2018

Stint ongeval in Oss

Donderdag vond een vreselijk ongeval plaats op een spoorwegovergang in Oss. Hierbij waren kinderen en een pedagogisch medewerker van een kinderopvangorganisatie betrokken. Dit heeft ons erg geraakt.

Lees verder

11 jul 2018

Wethouder slaat eerste paal Kindercampus Rembrandtkwartier

Maandag 9 juli sloeg Wethouder Armand van de Laar de eerste paal in de grond aan de Wijnandt van Elststraat van de Kindercampus Rembrandtkwartier. Hiermee ging de bouw officieel van start.

Lees verder

16 apr 2018

Aanvullende voorwaarden herzien

Onze aanvullende voorwaarden vormen een aanvulling op het opvangcontract met de ouder én op de algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang. In verband met veranderingen in het aanbod zijn de aanvullende voorwaarden herzien.

Lees verder

06 apr 2018

Officiële opening IKC De Eglantier Voorhof

Op 6 april 2018 opende wethouder Aletta Hekker officieel IKC De Eglantier Voorhof in Delft. Het integraal kindcentrum (IKC) is dé plek voor onderwijs, kinderopvang, opvoeding en de ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar in de wijk Voorhof.

Lees verder

23 jan 2018

Februari actiemaand bij kinderdagverblijf Eglantier

Op 5 februari a.s. opent kinderdagverblijf Eglantier haar deuren aan de Roland Holstlaan 917-919 in de wijk Voorhof, Delft. Het nieuwe kinderdagverblijf biedt kinderen van 0-4 jaar een veilige en warme omgeving met liefdevolle zorg en aandacht van de pedagogisch medewerkers. Engels is hier de tweede taal.

Lees verder

08 dec 2017

Opening kinderdagverblijf Eglantier

Op 5 februari 2018 gaat ons kinderdagverblijf open. Het is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf. Engels is hier de tweede taal.

Lees verder

06 dec 2017

BSO extra open tijdens staking basisschool

Op dinsdag 12 december staken de leerkrachten van het basisonderwijs opnieuw. Een groot aantal basisscholen in Rijswijk, Den Haag en Delft doet mee.

Lees verder

01 dec 2017

Start peuteropvang bij Eglantier

Op 8 januari a.s. starten we met peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar: peuteropvang Eglantier. Ontdekken en spelen, en dat 2 ochtenden per week.

Lees verder

08 okt 2017

activiteiten week 40

Een laatste 'beest'achtige week op onze BSO met deze week alle activiteiten voor alle kinderen. We kijken terug en blikken vooruit naar de herfstvakantie!

Lees verder

29 sep 2017

Activiteiten week 39

Deze week sluiten we ons Dierenthema af met kriebelbeestjes: insecten... Super interessant want er zijn zoveel soorten, maten en kleuren. Sommigen heel mooi, anderen enorm spannend!!

Lees verder

1 | 2 | 3 Volgende

  • Eveline van Waas
  • Ina-Boudier Bakkerstraat 2 en Roland Holstlaan 917-919
  • Voorhof
  • 2624 NX Delft
  • 06-58022431
  • www.kinderopvangeglantier.nl

Ons aanbod

buitenschoolse opvang schoolvrije dagen vakantieopvang voorschoolse opvang kinderdagverblijf peuteropvang Delft
Direct inschrijven