Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

25 sep 2017

Mogelijkheden BSO tijdens staking primair onderwijs op 5 oktober 2017

Onze collega’s van het basisonderwijs voeren op donderdag 5 oktober actie voor werkdrukvermindering en een betere beloning. Wij dragen de staking van basisscholen een warm hart toe, maar we begrijpen ook dat je als ouder daardoor voor een uitdaging staat. Daarom bieden wij donderdag 5 oktober de mogelijkheid om de hele dag opvang af te nemen.

Lees verder

25 sep 2017

Activiteiten 25 t/m 29 september 2017

Deze week staan onze huisdieren centraal op de BSO. Wat kan jouw huisdier, maak een kunstwerk van je huisdier, alles is mogelijk!

Lees verder

09 sep 2017

Dag van de geboorte

Het is vandaag de Dag van de geboorte. Maar er worden toch elke dag kinderen geboren? Waarom dan een speciale dag van de geboorte? Om te vieren dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen, want dat is niet vanzelfsprekend.

Lees verder

07 jul 2017

Zomervakantieprogramma

Deze zomervakantie zijn wij aangespoeld op een onbewoond eiland. Net als Robinson Crusoe moeten we zien te overleven. Maar hoe doen wij dat?

Lees verder

25 apr 2017

Bouwen aan het IKC

In september 2016 startte de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs; peuterspeelzaal De Eglantier, Kinderopvang Eglantier en basisschool De Eglantier Voorhof. Sinds die tijd vormen we samen IKC De Eglantier Voorhof. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt. Een update van de resultaten.

Lees verder

16 mrt 2017

KinderRijk heet nu Eglantier

De nieuwe naam van KinderRijk is voortaan Eglantier. Dit is een opmaat naar het IKC De Eglantier Voorhof.

Lees verder

03 feb 2017

Brede school Petrusschool feestelijk van start

Op 3 februari vieren de kinderen van Kinderjungle, de Petrusschool en de buurt de officiële start van de Brede school Petrusschool. De Brede school is gevestigd in de wijk Steenvoorde in Rijswijk.

Lees verder

20 jan 2017

Nationale Voorleesdagen 2017

Van 25 januari t/m 4 februari 2017 zijn de Nationale Voorleesdagen. Talloze bekende en minder bekende Nederlanders lezen voor aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Van burgemeester tot wethouder, ouder of 'grandma'. Bijvoorbeeld bij onze kindercentra in Rijswijk en Delft.

Lees verder

02 dec 2016

Kinderopvang beter en veiliger

In de afgelopen vijf jaar is de kinderopvang beter en veiliger geworden. Dat zijn de belangrijkste conclusies van de evaluatie van de aanbevelingen van de commissie Gunning, uitgevoerd door PricewaterhouseCoopers in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lees verder

03 nov 2016

Uitbreiding BSO Bij ONS

De buitenschoolse opvang van Bij ONS is per 1 november uitgebreid. Dat was nodig omdat een groeiend aantal ouders in het Rijswijkse Cromvliet gebruik maakt van buitenschoolse opvang. Bij ONS is een kleinschalige BSO in de Nicolaas Beetsschool.

Lees verder

Vorige 1 | 2 | 3 Volgende

  • Eveline van Waas
  • Ina-Boudier Bakkerstraat 2 en Roland Holstlaan 917-919
  • Voorhof
  • 2624 NX Delft
  • 06-58022431
  • www.kinderopvangeglantier.nl

Ons aanbod

buitenschoolse opvang schoolvrije dagen vakantieopvang voorschoolse opvang kinderdagverblijf peuteropvang Delft
Direct inschrijven