Professionele opvang voor uw kind

Buitenschoolse opvang bij Max Havelaar 


Voorschoolse én buitenschoolse opvang

 

De laatste schoolbel gaat. Jippie, het is tijd voor avontuur! Een plek met vriendjes om mee te spelen. Leuke, uitdagende en ontspannende activiteiten en te proeven van wetenschap, cultuur en natuur.

schatkist_2018_5226.jpg

Ontdekken op de buitenschoolse opvang

We zitten in de school en toch is de sfeer compleet anders. Door de materialen, het licht, maar ook de sfeer die wij als team neerzetten. Bij de inrichting van de BSO zijn de pijlers van ons kindcentrum gebruikt: Natuur, Cultuur en Techniek.  Kinderen mogen echt zichzelf zijn. Meedoen met de activiteiten als ze dat willen mag, maar hoeft niet. Vervelen is er niet bij. Er is actie en het is gezellig.

Het techniekatelier

In het techniekatelier is een overvloed aan wonderlijke materialen. Kinderen hebben zelf toegang tot de materialen; zo worden ze uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken en te proberen. Kinderen vinden het ontzettend spannend om in het techniekatelier dingen te ontdekken. Om een voorbeeld te geven: oude televisies worden door de kinderen uit elkaar gehaald.

techniekatelier_2.jpg

Het tuinatelier

In het tuinatelier kunnen de kinderen insecten bestuderen onder een vergrootglas. Maar er is ook ruimte om lekker te chillen in de geweldige hangstoelen. Bouwen kan natuurlijk ook: er is een echte “bouwplaats” aanwezig.

schatkist_2018_5260.jpg

Het cultuuratelier

Leef je uit in het cultuuratelier! Er zijn muziekinstrumenten, verkleedkleren en een groot podiumkleed om je kunsten te vertonen. In de centrale keuken worden kookworkshops gegeven en ruikt het er vaak naar appeltaart.

 

Voorschoolse opvang

Vroege vogels kunnen op schooldagen terecht op onze voorschoolse opvang. Vanaf 07.30 uur staat een gezellig en gezond ontbijt klaar. Daarna is er tijd om te spelen, bij te praten of gewoon rustig een boekje te lezen. Zo beginnen de kinderen ontspannen aan hun schooldag.

schatkist_0090.jpg

 

Contactgegevens voor- en
buitenschoolsopvang

Adres: Voorstraat 30, 2611 JR Delft
Telefoon: 06 - 58 022 288
E-mail: jdeman@kinderopvan-plein.nl

Contactgegevens locatiehoofd:

Jolanda de Man
Telefoon: 06 - 58022338
E-mail: jdeman@kinderopvang-plein.nl

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Maandag t/m vrijdag 
14.00-18.30 uur.
In de schoolvakanties 
7.30-18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Maandag t/m vrijdag (schooldagen)
vanaf 7.30 uur inclusief ontbijt.

Rekentool
  • Jolanda de Man
  • Voorstraat 30
  • 2611 JR Delft
  • 06-58022338
  • www.maxhavelaarsrk.nl

Ons aanbod

kinderdagverblijf vakantieopvang buitenschoolse opvang voorschoolse opvang
Direct inschrijven