Professionele opvang voor uw kind

 

Ons Kinderdagverblijf 


 

Kinderdagverblijf in de binnenstad van Delft

Op het kinderdagverblijf is de natuur overal terug te vinden: in het tuinatelier en het nieuwe natuurlijke buitenverblijf met een geweldige plantentunnel, modderkeuken en grote zandbak. De nieuw geopende corridor verbindt letterlijk het Onderwijsdeel met het Kinderopvangdeel. Er zijn moestuinbaken waar de kinderen kunnen tuinieren, maar er is ook een klein podium voor activiteiten. Binnenkort starten we in de corridor ook een vlindertuin.

Ook de peutergroep heeft leuke ‘ontdekplekjes’. Zo is er de waterbron, een vrijstaande waterplek waar de kinderen zelf mogen spelen met water en drijvend materiaal.  Ook de ruimte die grenst aan de tuin, de tuinkamer, is zo ingericht dat kinderen ‘buiten binnen halen’. 

schatkist 0081

En voor de allerkleinsten…

Is er in de babygroep en in de verticale groep een ‘verlengde schoot’, twee grote fauteuils waar naast de medewerker altijd een kind kan zitten met ervoor een zacht speelkleed. Hierdoor worden de kinderen uitgenodigd om in de nabijheid van een medewerker die een kind een fles geeft, te spelen op het kleed.

schatkist_2018_5098.jpg

Wij dagen de kinderen van jongs af aan uit om op ontdekking te gaan. Zo leren zij de wereld om zich heen kennen en voelen zich veilig. Het kinderdagverblijf, wat onlangs compleet is verbouwd, biedt ruimte aan een peutergroep, een verticale groep en een babygroep.

Tijdelijke actie: kom langs voor een rondleiding bij ons vernieuwde kinderdagverblijf en krijg nu deze schattige memorybox cadeau!

img_0232.png

Plan uw rondleiding

Klik hier voor meer foto's van ons kinderdagverblijf!

Contactgegevens Kinderdagverblijf

Adres: Verwersdijk 21, 2611 ND Delft
Telefoon: 015-79 20 395

Contactgegevens locatiehoofd:

Jolanda de Man
Telefoon: 06 - 58022338
E-mail: jdeman@kinderopvang-plein.nl

 

  • Jolanda de Man
  • Voorstraat 30
  • 2611 JR Delft
  • 06-58022338
  • www.maxhavelaarsrk.nl

Ons aanbod

kinderdagverblijf vakantieopvang buitenschoolse opvang voorschoolse opvang
Direct inschrijven