Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

21 sep 2018

Stint ongeval in Oss

Donderdag vond een vreselijk ongeval plaats op een spoorwegovergang in Oss. Hierbij waren kinderen en een pedagogisch medewerker van een kinderopvangorganisatie betrokken. Dit heeft ons erg geraakt.

Lees verder

11 jul 2018

Wethouder slaat eerste paal Kindercampus Rembrandtkwartier

Maandag 9 juli sloeg Wethouder Armand van de Laar de eerste paal in de grond aan de Wijnandt van Elststraat van de Kindercampus Rembrandtkwartier. Hiermee ging de bouw officieel van start.

Lees verder

23 mei 2018

Start voorschoolse opvang

Met de start van het schooljaar 2018-2019 biedt Max Havelaar ook voorschoolse opvang.

Lees verder

16 apr 2018

Aanvullende voorwaarden herzien

Onze aanvullende voorwaarden vormen een aanvulling op het opvangcontract met de ouder én op de algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang. In verband met veranderingen in het aanbod zijn de aanvullende voorwaarden herzien.

Lees verder

05 mrt 2018

Officiële opening Max Havelaar kindcentrum

Op donderdag 8 maart is het dan eindelijk zover: de officiële opening van Max Havelaar Kindcentrum! Er is hard gewerkt om het kindcentrum in een nieuw jasje te steken, zowel qua visie als met de vernieuwde huisvesting van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Lees verder

01 mrt 2018

Open dag bij Max Havelaar Kindcentrum

Het was een langdurig proces, maar dankzij de positieve energie staat er nu een prachtig kindcentrum waar iedereen bijzonder trots op is. Op zaterdag 10 maart is er een open dag bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang: welkom!

Lees verder

11 feb 2018

Activiteiten week 5

De komende weken staan in het teken van FEEST! Kinderen hebben met elkaar thema's en activiteiten gekozen die ze leuk vinden voor de BSO. Zo is het nog eens leuk om naar de BSO te gaan; iedereen mag meedenken wat we gaan doen!

Lees verder

23 jan 2018

Kinderdagverblijf terug aan Verwersdijk

Na een grondige verbouwing is het kinderdagverblijf nu terug in het compleet vernieuwde kinderdagverblijf van Schatkist.

Lees verder

06 dec 2017

BSO extra open tijdens staking basisschool

Op dinsdag 12 december staken de leerkrachten van het basisonderwijs opnieuw. Een groot aantal basisscholen in Rijswijk, Den Haag en Delft doet mee.

Lees verder

20 nov 2017

activiteiten week 46, 47 en 48

BSO Schatkist staat in het teken van het naderende Sinterklaasfeest. Dagelijks zijn er leuke en uitdagende activiteiten te doen in onze BSO, er er is een heus mysterie met een pakje wat niet open mag.. Kijk maar wat er allemaal te doen is!

Lees verder

1 | 2 | 3 Volgende

  • Jolanda de Man
  • Voorstraat 30
  • 2611 JR Delft
  • 06-58022338
  • www.maxhavelaarsrk.nl

Ons aanbod

kinderdagverblijf vakantieopvang buitenschoolse opvang voorschoolse opvang
Direct inschrijven