Professionele opvang voor uw kind

Officiële opening Max Havelaar kindcentrum

05 mrt 2018

Op donderdag 8 maart is het dan eindelijk zover: de officiële opening van Max Havelaar Kindcentrum! Er is hard gewerkt om het kindcentrum in een nieuw jasje te steken, zowel qua visie als met de vernieuwde huisvesting van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

 

Wethouder Aletta Hekker verricht 8 maart de officiële opening. Deze start met een spectaculaire openingsact. Daarna is het de beurt aan de wethouder. Aansluitend verzorgen de kinderen een rondleiding door het kindcentrum.

Het nieuwe Max Havelaar Kindcentrum werkt vanuit één visie, als één team en met één plan in nauwe samenwerking met de ouders/verzorgers. Door het combineren van spelen, leren en vrije tijd, zorgen zij voor een brede ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 12 jaar en vergemakkelijken zij voor ouders/verzorgers de combinatie van arbeid en zorg, want: “Samen klopt het”.

Kinderen worden continu uitgedaagd en geprikkeld om een onderzoekende houding aan te leren. Speerpunten van het kindcentrum zijn: wetenschap, technologie en cultuur.

Natuur op het kinderdagverblijf van Max Havelaar


Buitenschoolse opvang bij Max Havelaar

Het kindcentrum is flink verbouwd. Er kwamen onderwijslokalen bij en zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang ondergingen een complete metamorfose. De inrichting van het vernieuwde kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang is ontworpen door een pedagogisch styliste en is er op gericht om spelen te stimuleren. ‘Het is leuk om te zien dat het concept gelijk in de praktijk werkte: kinderen komen binnen en gaan onmiddellijk over tot spel’,  aldus clustermanager Hèlen Reumer’.

Tot ziens bij Max Havelaar!

  • Jolanda de Man
  • Voorstraat 30
  • 2611 JR Delft
  • 06-58022338
  • www.maxhavelaarsrk.nl

Ons aanbod

kinderdagverblijf vakantieopvang buitenschoolse opvang voorschoolse opvang
Direct inschrijven