Professionele opvang voor uw kind

Met de SRK app, altijd op de hoogte

ouderkonnect_schriftje_kinderen.jpg

Met de SRK app kunt u makkelijk opvangzaken uitwisselen en regelen. Met de app of de inlog op de homepage van de SRK website komt u op uw persoonlijke “pagina” waarop u o.a.:

  • de afwezigheid van uw kind (ziekte, vakantie, etc.) kunt doorgeven, extra dagen of  ruildagen aanvragen
  • foto’s van de belevenissen van uw kind kunt zien
  • en voor de kinderen van 0 tot 4 jaar daarover kunt lezen in de digitale schriftjes
  • voor kinderen 4-12 jaar de aanwezigheid van uw kind kunt doorgeven op een schoolvrije dag en/of dag in de schoolvakantie
  • een bericht sturen aan de pedagogisch medewerkers van uw kind
  • onze berichten lezen
  • inzage heeft in uw facturen en jaaropgaven.

en dat alles 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Niet alleen de pedagogisch medewerkers kunnen u rechtstreeks een bericht sturen. U kunt ook zelf berichten sturen aan hen. Hierbij geldt dat de zorg voor de kinderen prioriteit heeft boven het lezen en beantwoorden van berichten. Dus is het dringend, bel ons dan even.

Waardevolle aanvulling

aanvragen_konnect.pngDe SRK app is een aanvulling op ons directe contact u en geen vervanging. Het persoonlijke contact tijdens de haal-en brengmomenten blijft het belangrijkste contactmoment. 

App downloaden

U kunt de app gratis downloaden in de App Store van Apple of in de Playstore voor Android telefoons en tablets. Zoek op 'SRK Kinderopvang' voor de juiste app. Heeft u geen smartphone of tablet? Ga dan voor het ouderportaal naar de homepage van de SRK website en klik op ‘SRK app’. Het kan ook rechtstreeks: https://srk.ouderportaal.nl

Taal switch

De app staat standaard in de Nederlandse taal. Wilt u liever de Engelse versie? Dat kunt u zelf instellen: log in en ga naar 'Mijn gegevens' (my data), vervolgens naar 'mijn instellingen' (my settings) en dan naar 'taalinstellingen' (language settings). Selecteer hier de taal.

Handleiding

Hier kunt u de handleiding van de SRK app  downloaden.