Professionele opvang voor uw kind

Steenvoorde:

Van Zand naar Kiezel tot Kei...

Je eerste dag op het kinderdagverblijf, nieuwsgierig kijk je om je heen. Je groeit snel, leert van alles en zodra je kunt praten is je favoriete vraag ‘waarom?’. Je geniet van het voorlezen en de activiteiten met de andere kinderen. Onze pop Puk doet altijd mee. En dan ben je vier jaar en ga je naar de basisschool. Gelukkig voelt het net zo veilig en vertrouwd, want je blijft binnen de brede school Steenvoorde. Je beste vriendje Thijs gaat met je mee. Hè, daar zie je je buurmeisje Roos. Gezellig! Zij gaat naar de peuterspeelschool. Je schooldag vliegt om en dan is het tijd voor de buitenschoolse opvang. Ook hier veel bekende gezichten. Om het hardst naar buiten rennen; wie er het eerst is! Want ook buiten is van alles te beleven. Zit het weer niet mee? Dan doe je binnen mee met dansen of koken en muziek maken. Op de BSO is genoeg te doen; ook in de schoolvakanties. Het open podium is je favoriet. Inmiddels ben je al weer 12 jaar oud en vertrek je naar de middelbare school. Daar gaat een grote stoere knul met letterlijk en figuurlijk een rugzak vol!

krullevaar057_1.jpg

 

Brede school Steenvoorde:

kinderopvang en onderwijs met het kind centraal

Steenvoordeschool RijswijkWij maken deel uit van de brede school Steenvoorde voor kinderen van 0 tot 12 jaar die in onze wijk wonen of naar school gaan en voor de wijkbewoners. Wat centraal staat is het kind, dat in een vertrouwde, veelzijdige en vriendelijke omgeving alle kansen krijgt om de hele dag te leren, ontwikkelen, spelen en ontmoeten. Binnen de brede school is een compleet aanbod van kinderdagverblijf, peuterspeelschool, voorschoolse, buitenschoolse en vakantie-opvang en natuurlijk basisonderwijs.

 

bolletjes steenvoorde voor websiteVriendelijk: Respect voor de omgeving en voor elkaar vinden wij belangrijk. U vindt ons in een vriendelijke, ruim opgezette groene omgeving.

Vertrouwd: Kleinschalig door de drie domeinen rond de verschillende kinderleeftijden. Kinderopvang en onderwijs werken samen aan een doorlopende ontwikkelingslijn. Zo ervaren kinderen geen echte overgang en zien dezelfde vertrouwde gezichten.

Veelzijdig: Door dat we met leeftijdsgroepen werken, is er voor alle kinderen een gepaste uitdagende omgeving met activiteiten.

 

Zandkasteel

ons kinderdagverblijf

kindertil229.jpgNaar buiten. Weer of geen weer. Want op slecht weer kun je je kleden en plassen zijn fantastisch. Bij kinderdagverblijf Zandkasteel zijn we niet van suiker.  Fietsen, rennen, ravotten, met zand spelen. Wat je ook bedenkt, onze buitenruimte leent er zich voor. De baby’s hebben een omheind speelterras, zodat ze veilig mee naar buiten kunnen terwijl de grotere kinderen rondrennen. Lees meer over kinderdagverblijf Zandkasteel.

Speelstart

Voor kinderen van 1,5 jaar en hun ouders is er bovendien een ochtend in de week Speelstart. Speelstart is leuk én leerzaam en goed voor de ontwikkeling van uw kind. Het is bovendien een goede voorbereiding op de peuterspeelschool.

 

Hallo, ik ben Puk!

peuterspeelschool met VVE bij Kiezel

Leren doe je door te ervaren. Op onze peuterspeelschool beleven peuters van 2,5 tot 4 jaar oud met handpop Puk avonturen. Puk zingt, vertelt, vraagt. Puk prikkelt, maakt grapjes, is lief (en soms stout). Puk onderneemt en onderzoekt. Samen met uw kind. Dat is spelenderwijs leren. De voor- en vroegschoolse educatie van onze peuterspeelschool. Het is ook goed voor de taalontwikkeling en meteen een opstapje voor de basisschool.

Steeds zelfstandiger op de BSO

voorschoolse, buitenschoolse, vakantie-opvang bij Kiezel en Kei. Extra op schoolvrije dagen

Zelf voor je spullen zorgen, fruit schoonmaken en de tafel opruimen. Met de leeftijd neemt ook de verantwoordelijkheid van de kinderen toe. Ze bepalen zelf wat ze ’s middags doen. En met wie. Gaan we knutselen of buiten met de bal spelen? De kinderen beslissen zelf.

Er valt veel te beleven, niet alleen na schooltijd, maar ook in de schoolvakanties, als je de hele dag bij ons bent. We maken graag een leuk en leerzaam uitstapje. Of sport, spel, gezellig koken, buitenspelen, techniek, creatieve activiteiten, zang of dans. Het  open podium is in elke schoolvakantie favoriet bij de kinderen! Het is dan ook geen toeval dat we bij Kei een mooi eigen podium hebben. Dus... hooggeerd publiek, graag uw aandacht voor onze kinderen! En dan komt hier ook nog een coole DJ-spot.

Buitenspelen KEI leuk: sport en natuur

De oudste kinderen hebben bij Kei buiten volop de ruimte om te spelen. De plannen voor de inrichting zijn er al, nu nog aan de slag. Een deel van de buitenruimte richten we natuurlijk in, zodat hier veel te zien, te beleven en te ontdekken valt. Op het andere deel kunnen de kinderen heerlijk sporten of gewoon een balletje trappen.

krullevaar023.jpg

 

Openingstijden

buitenschoolse opvang

maandag, dinsdag, donderdag en  vrijdag
15.00-18.30 uur
woensdag 12.00-18.30 uur
in schoolvakanties 7.30-18.30 uur.

kinderdagverblijf

maandag t/m vrijdag (werkdagen) 7.30-18.30 uur.

Speelstart

voor ouder én kind bij Kiezel tijdens schoolweken

groep 1:
vrijdag 9.00-11.00 uur.

peuterspeelschool

bij Kiezel, Dr. Poelslaan 4

groep 1:
maandag en woensdag 8.30-12.15 uur
en dinsdag 12.45-15.15 uur.

groep 2:
dinsdag en donderdag 8.30-12.15 uur
en maandag 12.45-15.15 uur.

  • Nanda Bruijstens
  • P. van Vlietlaan 2/Dr. Poelslaan 4
  • Steenvoorde
  • 2285 XM Rijswijk
  • 070 - 792 02 20
  • www.steenvoordesrk.nl

Ons aanbod

buitenschoolse opvang kinderdagverblijf peuterspeelschool Rijswijk voorschoolse opvang vakantieopvang speelstart
Direct inschrijven