Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

02 jan 2018

The True Colors app is live

Today we launched an app for parents. The app helps you to follow and organise your child’s day care or afterschool care quickly and easily.

Lees verder

06 dec 2017

BSO extra open tijdens staking basisschool

Op dinsdag 12 december staken de leerkrachten van het basisonderwijs opnieuw. Een groot aantal basisscholen in Rijswijk, Den Haag en Delft doet mee.

Lees verder

25 sep 2017

Mogelijkheden BSO tijdens staking primair onderwijs op 5 oktober 2017

Onze collega’s van het basisonderwijs voeren op donderdag 5 oktober actie voor werkdrukvermindering en een betere beloning. Wij dragen de staking van basisscholen een warm hart toe, maar we begrijpen ook dat je als ouder daardoor voor een uitdaging staat. Daarom bieden wij donderdag 5 oktober de mogelijkheid om de hele dag opvang af te nemen.

Lees verder

09 sep 2017

Dag van de geboorte

Het is vandaag de Dag van de geboorte. Maar er worden toch elke dag kinderen geboren? Waarom dan een speciale dag van de geboorte? Om te vieren dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen, want dat is niet vanzelfsprekend.

Lees verder

03 feb 2017

Brede school Petrusschool feestelijk van start

Op 3 februari vieren de kinderen van Kinderjungle, de Petrusschool en de buurt de officiële start van de Brede school Petrusschool. De Brede school is gevestigd in de wijk Steenvoorde in Rijswijk.

Lees verder

20 jan 2017

Nationale Voorleesdagen 2017

Van 25 januari t/m 4 februari 2017 zijn de Nationale Voorleesdagen. Talloze bekende en minder bekende Nederlanders lezen voor aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Van burgemeester tot wethouder, ouder of 'grandma'. Bijvoorbeeld bij onze kindercentra in Rijswijk en Delft.

Lees verder

02 dec 2016

Kinderopvang beter en veiliger

In de afgelopen vijf jaar is de kinderopvang beter en veiliger geworden. Dat zijn de belangrijkste conclusies van de evaluatie van de aanbevelingen van de commissie Gunning, uitgevoerd door PricewaterhouseCoopers in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lees verder

03 nov 2016

Uitbreiding BSO Bij ONS

De buitenschoolse opvang van Bij ONS is per 1 november uitgebreid. Dat was nodig omdat een groeiend aantal ouders in het Rijswijkse Cromvliet gebruik maakt van buitenschoolse opvang. Bij ONS is een kleinschalige BSO in de Nicolaas Beetsschool.

Lees verder

01 nov 2016

Harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzalen

Minister Asscher heeft bij de Tweede Kamer het wetsvoorstel Harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk ingediend. Met het wetsvoorstel wordt de financiële toegankelijkheid van peuterspeelzaalwerk en kinderopvang voor werkende ouders gelijkgeschakeld.

Lees verder

15 sep 2016

Summer at the Zonnebloemen

A palmtree with coconuts

Lees verder

1 | 2 Volgende

  • Susanne Blok
  • Karel Doormanlaan 1
  • near Plaspoelpolder (EPO and Shell)
  • 2283 AG Rijswijk
  • 070 79 20 270
  • www.truecolorschildcare.eu

Ons aanbod

kinderdagverblijf after-school & holiday care
Register now