Professionele opvang voor uw kind

Uitbreiding BSO Bij ONS

03 nov 2016

De buitenschoolse opvang van Bij ONS is per 1 november uitgebreid. Dat was nodig omdat een groeiend aantal ouders in het Rijswijkse Cromvliet gebruik maakt van buitenschoolse opvang. Bij ONS is een kleinschalige BSO in de Nicolaas Beetsschool.

Meer buitenschoolse opvang in Cromvliet (Rijswijk)

De buitenschoolse opvang van Bij ONS aan de Beetslaan heeft er nu een extra groep bij. Deze nieuwe groep op de begane grond is speciaal voor de jongste kinderen. De enorme leefkeuken en het gezellig kokkerellen op de eerste verdieping blijft natuurlijk gewoon. Vanaf 1 november hebben nu dus ook broertjes en zusjes plek op de BSO (www.bijonssrk.nl). Er is zelfs nog plek voor nieuwe kinderen. Niet alleen van de Beetsschool, maar ook van het Zonnelicht en SBO Merlijn.

bij_ons172.jpg

BSO Prisma voor basisschool 't Prisma en Godfried Bomansschool

In mei 2016 ging in Rijswijk ook al buitenschoolse opvang Prisma van start in het nieuwe schoolgebouw van de gelijknamige basisschool ’t Prisma. De school uit het Rembrandtkwartier zit nu aan de Generaal Vetterstraat, nadat in de zomer van 2015 de school met daarin de buitenschoolse opvang afbrandde. Op verzoek van ouders kwam de BSO in het nieuwe schoolgebouw terug. De kinderen van deze BSO komen niet alleen van basisschool ’t Prisma, maar ook van de Godfried Bomansschool aan de Treubstraat in Rijswijk.

Meer kinderopvangtoeslag en stijgende vraag

Clustermanager Sjoerd Bakker is blij met de groeiende belangstelling voor de buitenschoolse opvang. Hij schrijft dit toe aan de aantrekkingskracht voor ouders van een kleinere BSO in school in combinatie met de aanwas van nieuwe leerlingen. Daarbij komt dat ouders in 2017 opnieuw meer kinderopvangtoeslag krijgen. Bij een jaarinkomen van 30.000 euro betaal je in 2017 voor 1 dag BSO per week netto zo’n 30 euro per maand. Daar zitten de schoolvakanties en de schoolvrije dagen bij in! Met een jaarinkomen van 60.000 is dit netto ongeveer 60 euro. Dat maakt het stapje naar professionele kinderopvang nog kleiner. Ouders vinden het nu eenmaal prettig dat ze geen omkijken hebben naar de opvang van hun kinderen.

  • Eveline van Waas
  • Karel Doormanlaan 1
  • near Plaspoelpolder (EPO and Shell)
  • 2283 AG Rijswijk
  • 070 79 20 270
  • www.truecolorschildcare.eu

Ons aanbod

kinderdagverblijf after-school & holiday care
Register now