Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

21 sep 2018

Stint ongeval in Oss

Donderdag vond een vreselijk ongeval plaats op een spoorwegovergang in Oss. Hierbij waren kinderen en een pedagogisch medewerker van een kinderopvangorganisatie betrokken. Dit heeft ons erg geraakt.

Lees verder

11 jul 2018

Wethouder slaat eerste paal Kindercampus Rembrandtkwartier

Maandag 9 juli sloeg Wethouder Armand van de Laar de eerste paal in de grond aan de Wijnandt van Elststraat van de Kindercampus Rembrandtkwartier. Hiermee ging de bouw officieel van start.

Lees verder

17 apr 2018

Ruimte als 3e pedagoog

Door de ogen van een kind naar de inrichting van onze kindercentra kijken. Dat doen we bij elke verbouwing of nieuwbouw. Wij hebben immers een uitgesproken visie op wat wij willen dat kinderen in die ruimte gaan doen. De inrichting bepaalt wat er gebeurt.

Lees verder

16 apr 2018

Aanvullende voorwaarden herzien

Onze aanvullende voorwaarden vormen een aanvulling op het opvangcontract met de ouder én op de algemene voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang. In verband met veranderingen in het aanbod zijn de aanvullende voorwaarden herzien.

Lees verder

13 apr 2018

Ook na de Harmonisatie naar de peuterspeelzaal

Eind vorig jaar kregen veel ouders te maken met grote veranderingen in het peuterspeelzaalwerk, die op 1 januari 2018 zijn ingegaan.

Lees verder

11 apr 2018

Innovatie en Kwaliteit in 2018

Op 1 januari 2018 is de wet Innovatie Kwaliteit en Kinderopvang in werking getreden. De verscherpte kwaliteitseisen worden tot 2023 gefaseerd ingevoerd. De eerste veranderingen waren voor ons aanleiding om veiligheid, gezondheid en pedagogiek - de speerpunten voor 2018 - onder de loep te nemen.

Lees verder

28 mrt 2018

Uitdagend werk- en leertraject bij Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Wij zoeken creatieve talenten met een passie voor kinderen. Dus ben jij net zo’n enthousiaste natuurgoeroe als Freek Vonk? Of weet jij kinderen te fascineren met spannende wetenschappelijke proefjes á la Willie Wortel? Lees dan vooral verder...

Lees verder

05 mrt 2018

Officiële opening Max Havelaar Kindcentrum

Donderdag 8 maart verricht wethouder Aletta Hekker de officiële opening van Max Havelaar Kindcentrum. De afgelopen tijd hebben kindercentrum Schatkist (Stichting Rijswijkse Kinderopvang) en de Max Havelaarschool (SCO Delft e.o.) hard gewerkt om een visie te ontwikkelen waarbij het kind centraal staat met een doorgaande leerlijn.

Lees verder

04 jan 2018

Innovatie en Kwaliteit in 2018

De wet Innovatie Kwaliteit is een belangrijke stap naar een nóg betere kwaliteit van de kinderopvang. Wij zijn er klaar voor! Als kinderopvangorganisatie spelen wij altijd tijdig in op nieuwe wetgeving. De veranderingen konden dan ook goed in onze bestaande werkwijze worden opgenomen.

Lees verder

06 dec 2017

BSO extra open tijdens staking basisschool

Op dinsdag 12 december staken de leerkrachten van het basisonderwijs opnieuw. Een groot aantal basisscholen in Rijswijk, Den Haag en Delft doet mee.

Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 Volgende