Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

04 jan 2018

Innovatie en Kwaliteit in 2018

De wet Innovatie Kwaliteit is een belangrijke stap naar een nóg betere kwaliteit van de kinderopvang. Wij zijn er klaar voor! Als kinderopvangorganisatie spelen wij altijd tijdig in op nieuwe wetgeving. De veranderingen konden dan ook goed in onze bestaande werkwijze worden opgenomen.

Lees verder

06 dec 2017

BSO extra open tijdens staking basisschool

Op dinsdag 12 december staken de leerkrachten van het basisonderwijs opnieuw. Een groot aantal basisscholen in Rijswijk, Den Haag en Delft doet mee.

Lees verder

25 sep 2017

Mogelijkheden BSO tijdens staking primair onderwijs op 5 oktober 2017

Onze collega’s van het basisonderwijs voeren op donderdag 5 oktober actie voor werkdrukvermindering en een betere beloning. Wij dragen de staking van basisscholen een warm hart toe, maar we begrijpen ook dat je als ouder daardoor voor een uitdaging staat. Daarom bieden wij donderdag 5 oktober de mogelijkheid om de hele dag opvang af te nemen.

Lees verder

14 sep 2017

Innovatie Kwaliteit Kinderopvang in 2018

De wet Innovatie Kwaliteit is een belangrijke stappen op weg naar nóg betere kwaliteit van de kinderopvang. De wet treedt op 1 januari 2018 in werking. Een aantal regels gaat dan al meteen in, maar sommige later.

Lees verder

09 sep 2017

Dag van de geboorte

Het is vandaag de Dag van de geboorte. Maar er worden toch elke dag kinderen geboren? Waarom dan een speciale dag van de geboorte? Om te vieren dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen, want dat is niet vanzelfsprekend.

Lees verder

06 jul 2017

Risicovol spelen

Spelen en risico’s. Geen goede combinatie vinden veel ouders. En van de kinderopvang mag je toch verwachten dat het veilig is. Daar horen geen risico’s bij. Of toch wel?

Lees verder

01 jul 2017

Kwaliteit en Harmonisatie in de kinderopvang

In juni zijn twee wetten aangenomen voor de kinderopvang. De wetten Innovatie Kwaliteit Kinderopvang én Harmonisatie Peuterspeelzaalwerk. Het zijn belangrijke stappen op weg naar nóg betere kwaliteit van de kinderopvang. De nieuwe wetten treden op 1 januari 2018 in werking.

Lees verder

14 jun 2017

Groeten uit Rijswijk

Wethouder Nicole Dierdorp overhandigt op 21 juni a.s. het magazine ‘Groeten uit…’ aan kinderen op basisschool ‘t Prisma. Dit magazine is voor ouders en hun kinderen van de peuterspeelschool tot groep 4. Het staat vol ideeën om thuis spelenderwijs een rijke taal- en leeromgeving te creëren. Ook SRK heeft hieraan meegewerkt

Lees verder

12 jun 2017

Schoolspullenpas

Stichting Leergeld verstrekt een schoolspullenpas aan kinderen uit gezinnen, waarvan het gezamenlijk inkomen niet hoger is dan 130% van het wettelijk minimum. Met de Schoolspullenpas kunnen de kinderen voor het nieuwe schooljaar schoolspullen kopen bij een aantal Rijswijkse en Haagse winkels.

Lees verder

07 jun 2017

Buitenspeeldag bij Kinderjungle

Op woensdag 14 juni is het buitenspeeldag bij kindercentrum Kinderjungle in Steenvoorde, Rijswijk. Alle kinderen zijn welkom op deze Nationale Buitenspeeldag. Buitenspelen is gezond en vooral gewoon heel erg leuk!

Lees verder

1 | 2 | 3 Volgende

Ik zoek opvang

Kinderopvang dicht bij huis, werk of school.

Alle kindercentra