Professionele opvang voor uw kind

Uitdagend werk- en leertraject bij Stichting Rijswijkse Kinderopvang

28 mrt 2018

Wij zoeken creatieve talenten met een passie voor kinderen. Dus ben jij net zo’n enthousiaste natuurgoeroe als Freek Vonk? Of weet jij kinderen te fascineren met spannende wetenschappelijke proefjes á la Willie Wortel? Lees dan vooral verder...

Wil jij meewerken aan de talentontwikkeling van kinderen? Laat je nu betaald omscholen!

facebook_700x700.jpg


Dit traject is speciaal voor mensen die graag in de kinderopvang willen werken, maar (nog) niet de juiste papieren hebben. De duur van dit versnelde traject is 2 tot maximaal 2,5 jaar. Na je slagen ben je in het bezit van het MBO diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.

Je werkt direct drie dagen per week op een buitenschoolse opvang. Daarnaast is er in samenwerking met ROC Mondriaan iedere vrijdag een lesdag bij ons. Zo is er een mooie balans tussen leren en ervaring in de praktijk. Niet alleen de werkuren, maar óók de studiedag worden gewoon doorbetaald. Afhankelijk van je aantal uren (20-24 uur per week inclusief de lesdag) komt dit neer op een maandsalaris van € 1023 tot € 1228 bruto.

Enthousiast geworden? Kom dan naar onze informatieavond in Den Haag op 24 april. Dan kun je met ons kennismaken én meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit unieke werk-leertraject.

Je kunt je aanmelden voor de informatieavond door uiterlijk 16 april een mail te sturen naar: werken@kinderopvang-plein.nl