Professionele opvang voor uw kind

Het laatste nieuws

28 feb 2017

Kiezen voor kinderopvang

Op 15 maart a.s. zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Een stem voor een politieke partij is ook een stem over de toekomst van uw kind. In het verkiezingsprogramma van bijna alle politieke partijen komt kinderopvang aan bod.

Lees verder

27 feb 2017

Architectuurprijs voor Brede School Stationskwartier

In februari kreeg de nieuwbouw de Rijswijkse architectuurprijs. Bijzonder is dat alle partijen, dus ook de kinderopvang nauw betrokken waren bij het ontwerp. Vanuit de visie voor de brede school kreeg het ontwerp van het gebouw vorm.

Lees verder

03 feb 2017

Brede school Petrusschool feestelijk van start

Op 3 februari vieren de kinderen van Kinderjungle, de Petrusschool en de buurt de officiële start van de Brede school Petrusschool. De Brede school is gevestigd in de wijk Steenvoorde in Rijswijk.

Lees verder

21 dec 2016

Kinderopvangkosten in 2017

Wordt het meer of minder in 2017? Als het om de kinderopvangkosten gaat, kunt u dit snel en gemakkelijk uitrekenen met de rekentool op onze website.

Lees verder

02 dec 2016

Kinderopvang beter en veiliger

In de afgelopen vijf jaar is de kinderopvang beter en veiliger geworden. Dat zijn de belangrijkste conclusies van de evaluatie van de aanbevelingen van de commissie Gunning, uitgevoerd door PricewaterhouseCoopers in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lees verder

03 nov 2016

Uitbreiding BSO Bij ONS

De buitenschoolse opvang van Bij ONS is per 1 november uitgebreid. Dat was nodig omdat een groeiend aantal ouders in het Rijswijkse Cromvliet gebruik maakt van buitenschoolse opvang. Bij ONS is een kleinschalige BSO in de Nicolaas Beetsschool.

Lees verder

01 nov 2016

Harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzalen

Minister Asscher heeft bij de Tweede Kamer het wetsvoorstel Harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk ingediend. Met het wetsvoorstel wordt de financiële toegankelijkheid van peuterspeelzaalwerk en kinderopvang voor werkende ouders gelijkgeschakeld.

Lees verder

14 sep 2016

In 2020 nieuw stelsel financiering kinderopvangtoeslag

Na de eerste de plannen voor directe financiering van de kinderopvangtoeslag van minister Asscher was het toch even twijfelachtig of het door zou gaan. Er was namelijk veel kritiek. Inmiddels is duidelijk dat het voorstel er echt komt.

Lees verder

Vorige 1 | 2 | 3