Professionele opvang voor uw kind

Integrale kindcentra

 

logo_kc_buitenrijck.pngKindcentrum BuitenRijck

Kindcentrum BuitenRijck is gevestigd in de Rijswijkse nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. BuitenRijck biedt kinderen van 0 tot 12 jaar doorlopende speel-, leer- en ontwikkelingsmogelijkheden met een duidelijke doorgaande pedagogische lijn. Binnen de leerpleinen 0-6 en 6-12 jaar gaan onderwijs en kinderopvang hand in hand. Vertrouwen, veilig voelen, gezien worden en interesse; daar draait het bij BuitenRijck om. De drie pijlers zijn ‘invloed op je eigen koers’, ‘in beweging’ en in ‘gezamenlijkheid’.

In het kindcentrum mag ieder kind zijn wie hij is. Het kindcentrum creëert een uitdagende ontwikkelingsgerichte omgeving waarin wordt samengewerkt aan optimale talentontwikkeling

Kindcentrum BuitenRijck is een samenwerking van Stichting Rijswijkse Kinderopvang met Lucas Onderwijs. In het kindcentrum komen kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en onderwijs samen.

Naar website van Kindcentrum BuitenRijck  Direct inschrijven  Rondleiding aanvragen 


 

max_havelaar_logo_def.pngMax Havelaar Kindcentrum

Aan de historische Delftse grachten vindt u het prachtige Max Havelaar Kindcentrum. In het multifunctionele gebouw komen onderwijs en kinderopvang letterlijk en figuurlijk samen in een integraal kindcentrum. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond met een besloten natuurlijke tuin en een eigen ingang aan de Verwersdijk. Een glazen corridor verbindt het kindcentrum met de rest van het gebouw. De ingang van de buitenschoolse opvang is aan de Voorstraat. Het kindcentrum is DE plek waar kinderen gedurende de dag komen om te leren, spelen, zich te ontwikkelen en te ontmoeten. Kinderen krijgen de ruimte om hun talenten optimaal te ontwikkelen in een omgeving waarin spelen, leren en vrije tijd vanuit één pedagogisch-onderwijskundige visie worden gecombineerd.

Max Havelaar Kindcentrum biedt een gevarieerd en samenhangend aanbod voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het kindcentrum speelt in op de snel veranderende samenleving én de nieuwe eigenschappen en vaardigheden die dit van kinderen vraagt. Daarom is er in de pedagogisch-onderwijskundige visie bijvoorbeeld aandacht voor wetenschap, technologie, cultuur en vaardigheden die kinderen in de 21ste eeuw nodig hebben.

Max Havelaar Kindcentrum is een samenwerking van Stichting Rijswijkse Kinderopvang met Stichting Christelijk Onderwijs Delft en omstreken (SCO Delft e.o.). In het integraal kindcentrum bevinden zich een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en een basisschool.

Lees meer over Max Havelaar Kindcentrum Direct inschrijven  Rondleiding aanvragen 


 

logo_eglantier_delft_goede_logo.pngIKC De Eglantier Delft

Het integraal kindcentrum (IKC) biedt kinderen van 0 tot en met 12 jaar een totaalpakket van onderwijs, kinderopvang, opvoeding en ontwikkeling. Het IKC vormt een netwerk rondom het kind. Zo maken kinderen zich naast de leerstof allerlei persoonlijke vaardigheden eigen, die als wereldburger belangrijk zijn.

Het IKC werkt met één team, één visie en een uitdagende en doorlopende ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het IKC  is een leerrijke omgeving met Engels als tweede taal - het International Primary Curriculum - en een leeftijd gericht aanbod binnen de twee ontwikkelingsdomeinen voor kinderen in de leeftijd van 0-7 jaar en 7-12 jaar. Zelfs op het kinderdagverblijf leren kinderen al spelenderwijs Engels.

Binnen de twee domeinen is fysiek geen onderscheid tussen school en kinderopvang. Alle voorzieningen voor dezelfde leeftijdsgroep zitten op één adres bij elkaar. In het IKC komen peuteropvang, kinderdagverblijf, voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en onderwijs samen.

IKC De Eglantier Delft is een samenwerking van Stichting Rijswijkse Kinderopvang met Librijn Openbaar Onderwijs.

Lees meer over IKC De Eglantier Delft Direct inschrijven Rondleiding aanvragen 

KC BuitenRijck links
Max Havelaar kindcentrum links
IKC De Eglantier Delft links