Professionele opvang voor uw kind

Werken bij Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Werken binnen Stichting Rijswijkse Kinderopvang biedt volop uitdaging, variatie en ontwikkelingskansen. Daarom heeft SRK een aantal kinderopvangmerken.

 

Ontdek welk merk het best bij je past >>

Bovendien kun je jezelf in onze SRK Academie voortdurend blijven ontwikkelen. Van basistrainingen tot je specialiseren, bijvoorbeeld tot pedagogisch expert, medewerker Brede School of als specialist voor- en vroegschoolse educatie.


Wij zijn op zoek naar mensen die LOL hebben in hun werk, voor ons staat LOL ook voor Leiderschap, Openheid en Lef. Daarnaast vinden we een aantal zaken belangrijk in ons werk, in de samenwerking met onze partners en met elkaar:

Van spelenderwijs leren, word je wijs

SRK staat voor het spelenderwijs leren van kinderen. Of je nu op de groep staat, als leidinggevende zorgt voor goede randvoorwaarden of vanuit ons servicecentrum de locaties ondersteunt, we verwachten dat je onderzoekt hoe jij vanuit jouw rol zoveel mogelijk invloed hebt op het spelenderwijs leren van kinderen. Je voelt, en neemt jouw verantwoordelijkheid. Ook als dat een stapje extra vraagt.

Plezier is aanstekelijk

Als je een knutsel koningin bent, ga dan vooral knutselen met de kinderen. Wedden dat ze enthousiast worden en spelenderwijs een hoop leren? Ga je er liever op uit of wil je een voorstelling maken met de kinderen? Gewoon doen.

Wij geloven erin dat als jij doet wat je leuk vindt, niet alleen jij blij bent maar ook iedereen om je heen. Binnen SRK geven we je precies om die reden de ruimte om vanuit jouw talent te werken. We verwachten dat je met plezier gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn om te groeien in je werk. Want als jij je ontwikkelt, ontwikkel je kinderen.

Vanuit verschillende gezichtspunten zie je meer

Binnen SRK werken we samen. Dat vinden we leuk én belangrijk, omdat we erin geloven dat je samen een beter resultaat krijgt dan alleen. Samen werken is vertellen waar je mee bezig bent, nieuwsgierig en eerlijk zijn,  vragen durven stellen en open staan voor nieuwe ideeën, werkwijzen en feedback.

We verwachten dat je actief de samenwerking opzoekt met anderen (ouders, collega’s uit je team en daarbuiten, leerkrachten, sportclubs).

Werken bij

Contact:

Wil je meer informatie over onze vacatures of wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden binnen onze organisatie? Aarzel dan niet en neem via mail, telefonisch of via de app contact op:

hr_ellen_de_bruin_1.jpg

Ellen de Bruin

Manager Werving & Selectie
Telefoon: 06-29409637
Mail: werken@kinderopvang-plein.nl

Banner vacatures kinderopvang