Professionele opvang voor uw kind

Met meer dan 450 collega's zetten we ons dagelijks in om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Ontdek hoe onze collega's het werken bij onze verschillende merken ervaren.

 


Cem werkt ruim 2,5 jaar bij SRK.

srk_still_0029.jpg

'Het werk is leuk, de sfeer is prettig en er wordt naar je geluisterd.'

Ik zocht naar werk als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf in de buurt van Rotterdam. Ik werd heel erg aangetrokken door het internationale karakter, het Engelstalige van True Colors. Ik vind het heel leuk om op de TU campus te werken. Ik heb veel affiniteit met techniek en vind het heel leuk om daar met de kinderen mee aan de slag te gaan. Ik doe heel veel technisch/natuurkundige proefjes met de kinderen.

Ook sprak mij de pedagogisch visie, het spelenderwijs leren aan, dat past echt bij me. Ik heb leuke collega’s, je hebt echt iets aan ze, zijn behulpzaam en denken mee als je een probleempje hebt.

Cem Ates, Pedagogisch medewerker, True Colors childcare


Daniëlle werkt 9 jaar bij SRK.

srk_still_0032.jpg

'Je krijgt bij SRK mogelijkheden om door te groeien, je kunt jezelf blijven ontwikkelen via interne opleidingen.'

Ik ben begonnen als stagiaire, hierna ben ik pedagogisch medewerker op een peutergroep geworden bij SRK en daarna op een verticale groep. Ik heb heel lang op één locatie gewerkt. Ik had het naar mijn zin het was een leuke locatie met leuke collega’s. Op een bepaald moment gaf mijn leidinggevende aan dat het misschien goed voor mij zou zijn om me verder te ontwikkelen. Ik ben toen aan de interne opleiding Brede school medewerker niveau 4 begonnen. Tijdens het volgen van de opleiding moest je wel op een brede school of IKC werken, hierdoor ben ik bij Max Havelaar Kindcentrum gaan werken. Ik hoop mijn opleiding komende zomer af te ronden.

Het was best even wennen toen ik bij Max Havelaar ging werken. Alles was nieuw, de opleiding, de stage, het werken op een intergraal kindcentrum, de kinderen en de collega’s. Maar omdat je er als brede school medewerker de hele dag bent, leer je het kindcentrum en de kinderen heel snel kennen. De kinderen komen al om 14.00 naar de BSO, je hebt dan veel meer tijd om leuke activiteiten te doen.

Daniëlle van Pelt, IKC medewerker, Max Havelaar Kindcentrum


Rosita werkt 12,5 jaar bij SRK.

 rosita.jpg

'Ik voel me gehoord, gezien en gewaardeerd.'

Ik ben begonnen met werken bij SRK in Den Haag met kinderen van ouders die een inburgeringscursus deden. De uitdaging van het werken op dit kindcentrum zat echt in het multiculturele. Ik spreek Nederlands, Hindi en Surinaams en dat was heel handig. Ik kon verschillende ouders vaak in hun eigen taal dingen beter uitleggen en op hun gemak stellen. Na mijn tijd in Den Haag heb ik de overstap gemaakt naar Rijswijk en nu werk ik bij Blauwkapje.

Je wordt gehoord en er wordt menselijk met je omgegaan. Als er problemen zijn wordt er samen naar een oplossing gezocht. Hierdoor voel ik me gehoord, gezien en gewaardeerd. SRK laat dit zien door kleine attenties en leuke bijeenkomsten. 

Het werken met kinderen vind ik nog steeds heel leuk. Ik heb echt het idee dat ouders een deel van hun hart “hun kind” bij je brengen, het vertrouwen dat je krijgt vind ik fantastisch. Ik vind het echt heel mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een kind en dat je lief en leed met de kinderen en de ouders deelt.

Rosita Mahatam, Pedagogische medewerker, Blauwkapje


Yoni werkt bijna 1 jaar bij SRK.

foto_yoni.jpg

'Er is veel aandacht voor elkaar.'

Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik de energie van het werken in de kinderopvang weer kon ervaren. Ik kreeg van de website van de SRK al een goede indruk, iedere vestiging geeft informatie op de site, dit geeft het idee dat er veel persoonlijk contact is. Ook tijdens de sollicitatie gesprekken ervaarde ik veel enthousiasme, er was aandacht voor de persoonlijke klik, pas je als mensen echt bij elkaar.

Er zijn korte lijntjes, er is interesse voor elkaar zowel op werkinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Kinderopvang staat nooit stil, dat is uitdagend, het is ook best wel eens veel of moeilijk, maar ook hier helpt het persoonlijk contact. Iedereen staat voor zijn werk en wil zaken verbeteren. Ook het feit dat je veel vertrouwen krijgt, je kunt je eigen werk regisseren, vind ik fijn. 

En het allerleukste is dat ik mijn focus elke dag op de kinderen mag hebben.

Yoni Karlas, Pedagogisch coach, Up Kinderopvang

Word jij onze nieuwe collega?

Naar de vacatures

Werken bij

Contact:

Wil je meer informatie over onze vacatures of wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden binnen onze organisatie? Aarzel dan niet en neem via mail, telefonisch of via de app contact op:

hr_ellen_de_bruin_1.jpg

Ellen de Bruin

Manager Werving & Selectie
Telefoon: 06-29409637
Mail: werken@kinderopvang-plein.nl

Vacatures
Banner vacatures kinderopvang