Professionele opvang voor uw kind

Met meer dan 450 collega's zetten we ons dagelijks in om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Ontdek hoe onze collega's het werken bij onze verschillende merken ervaren.


Bonita werkt ruim 10 jaar bij SRK.

bonita_1.jpg

'Ik zie bij SRK nog steeds mogelijkheden om binnen het werk het verschil te maken'

Ik werkte bij een juwelier, erg leuk werk, maar ik wilde eigenlijk iets anders. Op een banenbeurs kwam ik in contact met de kinderopvang. Ik ben benaderd door één van de managers van SRK. Ik heb meegelopen en ben aangenomen als vast roulerend medewerker op een locatie. Uiteindelijk bleek dat mijn hart echt bij de buitenschoolse opvang lag. Ik vond het vooral heel leuk om de kinderen die het wat lastiger hadden te begeleiden. Ik had het idee dat ik daarmee echt een verschil kon maken, dat is mijn doel. Mijn speerpunt is dat kinderen en ouders zich welkom voelen.

Ik ben nu met een VVE opleiding bezig zodat ik ook in kan vallen op de peuterspeelschool. Ik ben bijna klaar. De opleiding was heel leuk, ik heb er weer nieuwe tips uit kunnen halen.  Mijn hart blijft bij de kinderen liggen. Ik vind dat er bij SRK kortere lijntjes zijn, het is overzichtelijk, hierdoor wordt en blijft het persoonlijk.

Bonita Stella, Pedagogisch medewerker, Up Kinderopvang


Yoni werkt bijna 1 jaar bij SRK.

foto_yoni.jpg

'Er is veel aandacht voor elkaar.'

Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik de energie van het werken in de kinderopvang weer kon ervaren. Ik kreeg van de website van de SRK al een goede indruk, iedere vestiging geeft informatie op de site, dit geeft het idee dat er veel persoonlijk contact is. Ook tijdens de sollicitatie gesprekken ervaarde ik veel enthousiasme, er was aandacht voor de persoonlijke klik, pas je als mensen echt bij elkaar.

Er zijn korte lijntjes, er is interesse voor elkaar zowel op werkinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Kinderopvang staat nooit stil, dat is uitdagend, het is ook best wel eens veel of moeilijk, maar ook hier helpt het persoonlijk contact. Iedereen staat voor zijn werk en wil zaken verbeteren. Ook het feit dat je veel vertrouwen krijgt, je kunt je eigen werk regisseren, vind ik fijn. 

En het allerleukste is dat ik mijn focus elke dag op de kinderen mag hebben.

Yoni Karlas, Pedagogisch coach, Up Kinderopvang


Femmie werkt 14 jaar bij SRK.

foto_femmie.jpg

'Ik vind het belangrijk dat we bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen, hun talentontwikkeling en dat we er met elkaar voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een goede basis krijgen.'

Tijdens mijn opleiding pedagogische wetenschappen woonde ik in Rijswijk, in het tweede jaar van mijn studie vond ik het belangrijk om ook praktijkervaring op te gaan doen. In die tijd mocht je nog met je propedeuse van een pedagogische WO opleiding als pedagogisch medewerker werken, dat is nu veranderd. Ik ben bij één van de vestigingen van SRK binnen gelopen, heb meegedraaid, dat klikte. Ik ben begonnen als inval met een min/max contract, daarna werd ik pedagogisch medewerker van een peutergroep.

Na ongeveer drie jaar heb ik intern gesolliciteerd als trainee pedagoog bij de pedagogische staf van SRK. Na twee jaar traineeship kwam ik vast in dienst als pedagoog, dat heb ik bijna tien jaar met veel plezier en uitdaging gedaan. Sinds twee jaar ben ik manager pedagogiek en kwaliteit bij SRK.

Het maatschappelijke oogpunt van de organisatie spreekt mij erg aan, er is veel ruimte voor initiatieven en mooie projecten. Ik vind de sfeer waarbinnen we werken heel fijn. Ik heb me altijd welkom gevoeld binnen SRK, ik mocht en kon altijd iets toevoegen. Hierdoor ben ik gegroeid, persoonlijk en in mijn vak.

Femmie Streng, Manager pedagogiek en kwaliteit, SRK


Daniëlle werkt 9 jaar bij SRK.

srk_still_0032.jpg

'Je krijgt bij SRK mogelijkheden om door te groeien, je kunt jezelf blijven ontwikkelen via interne opleidingen.'

Ik ben begonnen als stagiaire, hierna ben ik pedagogisch medewerker op een peutergroep geworden bij SRK en daarna op een verticale groep. Ik heb heel lang op één locatie gewerkt. Ik had het naar mijn zin het was een leuke locatie met leuke collega’s. Op een bepaald moment gaf mijn leidinggevende aan dat het misschien goed voor mij zou zijn om me verder te ontwikkelen. Ik ben toen aan de interne opleiding Brede school medewerker niveau 4 begonnen. Tijdens het volgen van de opleiding moest je wel op een brede school of IKC werken, hierdoor ben ik bij Max Havelaar Kindcentrum gaan werken. Ik hoop mijn opleiding komende zomer af te ronden.

Het was best even wennen toen ik bij Max Havelaar ging werken. Alles was nieuw, de opleiding, de stage, het werken op een intergraal kindcentrum, de kinderen en de collega’s. Maar omdat je er als brede school medewerker de hele dag bent, leer je het kindcentrum en de kinderen heel snel kennen. De kinderen komen al om 14.00 naar de BSO, je hebt dan veel meer tijd om leuke activiteiten te doen.

Daniëlle van Pelt, IKC medewerker, Max Havelaar Kindcentrum

Word jij onze nieuwe collega?

Naar de vacatures

Werken bij

Contact:

Wil je meer informatie over onze vacatures of wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden binnen onze organisatie? Aarzel dan niet en neem via mail, telefonisch of via de app contact op:

hr_ellen_de_bruin_1.jpg

Ellen de Bruin

Manager Werving & Selectie
Telefoon: 06-29409637
Mail: werken@kinderopvang-plein.nl

Vacatures
Banner vacatures kinderopvang